top of page

Elk schooljaar gaan enkele studenten -onder begeleiding van een docent- op buitenlandse stage

INDIA

8.885 km

Kaart India.png

"We hebben vandaag het geluk gehad om een keizersnede mee te maken. De manier waarop dit gebeurde lijkt veel op de manier waarop ze het in België doen, enkel kon hier ook weer de steriliteit nog beter. De operatie is goed verlopen, het resultaat ervan was een gezond meisje." 

BURKINA FASO

5.845 km

"De eerste echte dag op stage! We deden ons witte stagepakske aan en waren klaar. Maar we konden moeilijk beginnen zonder de verpleegsters. Sarah en Jolien werden al snel onthaald door de verpleegster van de infant welfare clinic. Ik moest nog even wachten..."

GAMBIA

5.703 km

Kaart Gambia.png

".. heel veel nieuwe mensen ontmoet en allemaal verwelkomen ze ons hartelijk. Morgen om 10u gaan we naar Westfield voor onze eerste stagedag. Ik ben best wel een beetje zenuwachtig maar vooral ook nieuwsgierig naar hoe alles hier in zijn werk gaat."

BOLIVIA

8.799 km

Kaart Bolivia.png

"De werking is vergelijkbaar met die van een psychiatrie thuis. We zijn goed ontvangen en het hoofd van de psychiatrie heeft ons een toelichting gegeven over de werking van de afdeling. Ze werken ook met crisis-opname en proberen ambulante zorg in de hand te werken."

bottom of page