Benieuwd naar het verhaal van onze oud-studenten?

Sylvia.png

Deze opleiding gaf me de kans om na de sluiting van Ford Genk een nieuwe wending aan mijn leven te geven: werken als psychiatrisch verpleegkundige op de afdeling acute psychosezorg

Sylvia

Hast gaf me zelfvertrouwen: ik kon er groeien, doordat we ook op stage van zeer dichtbij ondersteund werden door onze stagebegeleiders.

Veerle

Ik blik met heimwee terug op mijn studententijd in Hast: ik voelde me er meteen ‘thuis’, we sloten er vriendschappen voor het leven.

Nele
Feraidun.png

Zeven jaar geleden ontvluchtte ik Afghanistan. Door hard werken en veel steun van mijn leerkrachten is het me gelukt verpleegkundige te worden. Ik ben zo gelukkig dat ik nu iets voor België kan terugdoen!

Feraidun

HAST zal voor altijd een mooie, warme plaats hebben in mijn hart, want dankzij jullie ben ik kunnen verder groeien tot een professionele bachelor en werk ik nu in het operatiekwartier.

Sinem

HBO5 was voor mij de beste keuze:  meer stagebegeleiding en meer praktijklessen!

Ken

“De mensen verzorgen zoals je zelf en je familie ook verzorgd wil worden!" 

Jorgi
Schermafbeelding 2018-12-18 om 22.53.55.

Ik kreeg destijds de kans om via project 600 verpleegkunde te gaan studeren en heb die kans met beide handen gegrepen. Ik zou het direct opnieuw doen!

Annick

Ondanks negatief advies van het CLB, koos ik voor verpleegkunde! Door deze HBO5-opleiding heb ik zelfs de moed gehad nadien mijn bachelor te behalen. HAST was voor mij een superbeleving!

Goele